Referencer

NET-Revision har et bredt udsnit af kunder indenfor selskaber og selvstæn­dige erhvervs­drivende. Mindre virksomheder med op til 20 ansatte.

De fleste af vores ca. 40 kunder bruger Internettet dagligt. Mange har valgt selv at stå for bogføringen, med de fordele det giver. Ønsker du af tidsmæssige eller andre grunde at overlade bogføringen til os, løser vi også gerne denne opgave.

Vores kunder udtaler…

Trustzone A/S

trustzoneTrustzone er strategisk og skandinavisk partner med Geotrust, der er verdens 2. største SSL certifikatudsteder. Trustzone tilbyder PBS-godkendte SSL certifikater, alle kendetegnet ved nem installation, hurtig levering, samt høj kompatibilitet, til konkurrencedygtige priser.

“NET-Revision er nemme at komme i kontakt med og har god erfaring med virksomheder af vores type. Den net-baserede regnskabsløsning sparer os for megen tid og gør det nemt at få overblik over vores økonomi. Det har vi brug for i en ofte hektisk hverdag.”

(Henrik Dürr, direktør, marts 2006)

www.trustzone.com

fejo.dk ApS

kornmarkfejo.dk er en portal for sommerhuse i Danmark, primært rettet mod det tysksprogede marked. I samarbejde med 45 små og store udlejningsbureauer tilbydes leje af mere end 30.000 sommerhuse.

“Det er godt håndværk og der er tid til at få klaret alle detaljer, så der ikke er noget at komme efter for SKAT. Da vi selv lever på nettet er det vigtigt for os med en revisor, der selv er med på noderne.”

(Henrik Ranch, Geschäftsführer, januar 2015)

www.fejo.dk

Gdr. Knud Hansen, Tvetkærgård

kornmarkTvetkærgård er et planteavlsbrug på ca. 50 ha i Østby ved Skibby. Knud Hansen driver landbruget ved siden af et kommunalt job.

“Jeg synes Landboforeningen var for dyr, og valgte NET-Revision som en lokal revisor, der er nem at komme i kontakt med, og hvor man lige kan smutte forbi, hvis der er noget. NET-Revision udfører et upåklagelige stykke arbejde, som jeg er meget tilfreds med.”

(Knud Hansen, indehaver, januar 2004)

Lyngerup Pladeværksted

brugtbilLyngerup Pladeværksted uden for Frederikssund reparerer person- og varebiler med speciale indenfor rust- og pladearbejde. Desuden sælges i stigende omfang istandsatte og synede biler i intervallet 10.000 kr. til 100.000 kr. Her er Internettet en vigtig salgskanal.

“Der var hårdt brug for en revisor, da jeg henvendte mig. NET-Revision kom samme dag, og fik hurtigt sammenhæng i regnskabet. Det er rart, at det er “mester” selv, der kommer, og at man beholder den samme kontaktperson.”

(Jørgen Schou, indehaver, januar 2004)